SUGGESTIES
Fingerfood
Voorgerechten
Pompoensoep | croutons
€ 7,50
Gerookte forel | appel | geitenkaas | Luikse siroop
€ 16,50
Toast boschampignons | kruidenkaas
€ 17,50
Hoofdgerechten
Hertenmedaillon | knolselderpuree | herfstgroenten | portosaus
€ 33,50
Wildragout | herfstgroenten
€ 27,50
Tagliata di manzo | tomaten | parmezaan | rucola | balsamico | Zuiderse aardappelen
€ 28,50
Pasta boschampignons | rucola | parmezaan | gedroogde ham
€ 24,50
Desserten
Crème brulée | chocolade
€ 8,50
“Ruby 2.0”: Red velvet cake | witte chocolade krokant | compote van rode
vruchten | opklopganache van Ruby chocolade | frambozencoulis
€ 11,50
Reserveer nu online of via onderstaand telefoonnummer
Als u zich nog vragen zou stellen over de bereidingen en gerechten op de menukaart, dan loont het zeker de moeite om contact in Grobbendonk op te nemen met Hof van Eisterlee. U zult zo snel mogelijk worden verder geholpen.