Onze diensten

DAGSCHOTEELS

DAGSCHOTEELS

Ontdek via deze link onze dagschotels. Heeft u na het doornemen van het menu nog bepaalde vragen over de gerechten en bereidingen? Neem dan gerust contact op met ons.
BRASSERIE

BRASSERIE

Hof van Eisterlee is een brasserie in Grobbendonk waar klanten terecht kunnen voor een drankje, een kleine snack of een uitgebreide maaltijd. Daarnaast bieden we ook een grote keuze aan desserts, en dat allemaal in een groene en rustige omgeving.
FEESTEN

FEESTEN

Heeft u binnenkort iets te vieren? Dan bent u bij Hof van Eisterlee aan het juiste adres. Of het nu gaat om een communiefeest of verjaardagsdiner; voor alle feesten is er een oplossing op maat. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen voor een menu of een buffet.
MENUKAART

MENUKAART

Het allerbelangrijkste bij elke brasserie is natuurlijk wat er op de kaart staat. Doe alvast wat inspiratie op en doorblader het menu op onze website. Zo heeft u een idee van de smaakvolle gerechten en deugddoende drankjes die we aanbieden.
RESERVEREN

RESERVEREN

Bij Hof van Eisterlee in Grobbendonk kunt u nu probleemloos online reserveren. Zo bent u altijd zeker van uw tafeltje en kunt u zorgeloos komen genieten van onze uitgebreide menu, samen met vrienden of familie.
KADOBON

KADOBON

Heeft u zin om uzelf of uw vrienden en familie eens te verwennen, maar weet u niet wat u precies wilt geven? Geef hen dan een kadobon van brasserie Hof van Eisterlee in Grobbendonk.

Uw gezellige brasserie in Grobbendonk

Wilt u graag gaan eten met familie en vrienden? Of wilt u gewoon een lekkere snack tussendoor nuttigen? Eén adres: Hof Van Eisterlee in Grobbendonk! In deze gezellige, toffe brasserie vertoeft u in een rustige omgeving terwijl u geniet van een lichte lunch of smaakvol diner.

U bent van harte welkom om onze gevarieerde menukaart te testen in een charmant kader. Zaakvoerder Robin heeft al veertien jaar ervaring in de horecasector en behaalde zijn diploma aan de hotelschool. Uw garantie op kwalitatieve gerechten die uw smaakpapillen strelen.

Kwalitatieve gerechten

Ooit was Hof Van Eisterlee een herberg en rustplaats voor trekpaarden die de boten over de oude vaart trokken. Het pand werd als boerderij gekocht door de overgrootouders van Robin en werd omgebouwd tot café-brasserie "De Mutsaert". Na een grondige renovatie in 2014 kreeg het pand een nieuwe naam, "Hof Van Eisterlee", en kreeg het gebouw het rustieke uitzicht waarvan u vandaag kunt genieten. 

Als gepassioneerd kok en uitbater doet Robin niets liever dan kwalitatieve gerechten aan zijn klanten leveren en hen een ongelooflijke ervaring bijbrengen, zoals u zult merken wanneer u het menu bekijkt. U kunt hier bovendien ook verjaardagen, communies of andere feestelijke aangelegenheden komen vieren. Ook organiseren we koffietafels en uitvaartdiensten zodat u zich over dergelijke zaken geen zorgen hoeft te maken wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare. 

Op de kaart prijken naast traditionele vis- en vleesgerechten, ook lekkere vegetarische gerechten en innovatieve seizoensgebonden creaties. Samen met zijn keukenteam streeft de chef elke dag opnieuw perfectie na en weerspiegelt hij zijn passie in elk gerecht dat hij presenteert. 

Uitgebreide menukaart, dagschotels en suggesties

Brasserie Van Eisterlee voorziet een uitgebreide menukaart met West-Europese gerechten die variëren van croques en pasta’s tot vlees- en visgerechten. We hebben bovendien verschillende vegetarische opties op het menu. Zowel ons aanbod à la carte als onze verrassende suggesties weten zowaar iedereen te bekoren. 

Lokale lekkernijen

Bent u een echte zoetekauw? Dan is de smeuïge “krijm” van de Hoeve in Pulle ongetwijfeld iets voor u! 

Ideaal voor fietsers

U bent welkom op ons ruim en zonovergoten terras, met of zonder uw trouwe viervoeter. Brasserie Hof Van Eisterlee is vlot bereikbaar via fietsroutes en er is een camperplaats en een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Kortom: bij ons kunt u lekker kwalitatief eten in een rustige omgeving terwijl u geniet van een vlotte, klantvriendelijke service.

Onze troeven

 1. Vlot bereikbaar

  Via fietsroutes en er is een camperplaats en een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

 2. Rustiek uitzicht

  Na een grondige renovatie in 2014 en een nieuwe naam "Hof van Eisterlee" heeft het gebouw weer een rustiek uitzicht.

 3. Honden welkom

  Er is een groot terras en honden aan de leiband zijn meer dan welkom.

 4. Passie

  Als gepassioneerd kok/uitbater doet Robin niets liever dan kwalitatieve gerechten aan zijn klanten leveren

 5. Feesten

  Zo zijn er bij Hof van Eisterlee feesten tot wel zeventig à tachtig man mogelijk, waarbij iedereen zich meteen zal thuisvoelen.

Reserveer nu online of via onderstaand telefoonnummer

Als u graag nog wat extra informatie ontvangt over brasserie Hof Van Eisterlee, neem dan gerust contact met ons op.
U kunt best een tafeltje reserveren als u zeker wilt zijn van een plaatsje.
Doorblader de fotogalerij op onze website zodat u alvast een virtueel bezoek kunt brengen aan onze zaak.

Online reserveren 014 73 65 12