Uw gezellige brasserie


Online reserveren 014 73 65 12

Organiseren van klein en grote feesten

Heeft u binnenkort iets te vieren? Dan bent u bij Hof van Eisterlee aan het juiste adres. Of het nu gaat om een communiefeest of verjaardagsdiner; voor alle feesten is er een oplossing op maat. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen voor een menu of een buffet.

Tot zeventig à tachtig man

In de loop der jaren heeft Brasserie Hof van Eisterlee de nodige ervaring opgedaan en daarom weten we hier perfect hoe een spetterend feest in elkaar gestoken moet worden. Op voorhand kunt u gerust even langskomen en vertellen wat u allemaal verwacht. Daarna krijgt u het nodige advies en wordt alles piekfijn uitgewerkt. 

Bij Hof van Eisterlee ontvangen we tot zo’n zeventig à tachtig man wanneer u een feest organiseert, en iedereen zal zich ongetwijfeld meteen thuisvoelen. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijk feest dat al uw gasten nog lang zal bijblijven. 

Indien gewenst kunnen ook koffietafels bij uitvaarten in goede banen geleid worden zodat u samen afscheid kunt nemen van uw dierbare, zonder dat u zich zorgen moet maken over dergelijke (praktische) regelingen. 

Contact

Mocht u nog een woordje uitleg willen over de feesten die Hof van Eisterlee in Grobbendonk voor u kan organiseren, dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Alle mogelijkheden zullen u van a tot z uit de doeken gedaan worden.

Reserveer nu online of via onderstaand telefoonnummer

Als u zich nog vragen zou stellen over de bereidingen en gerechten op de menukaart, dan loont het zeker de moeite om contact in Grobbendonk op te nemen met Hof van Eisterlee. U zult zo snel mogelijk worden verder geholpen.