Uw gezellige brasserie


Online reserveren 014 73 65 12

Gezellige brasserie voor iedereen

Hof van Eisterlee is een brasserie in Grobbendonk waar  klanten terecht kunnen voor een drankje, een kleine snack of een uitgebreide maaltijd. Daarnaast bieden we ook een grote keuze aan desserts, en dat allemaal in een groene en rustige omgeving.

LAADPAAL VOOR FIETSEN

Brasserie Hof van Eisterlee is de perfecte uitvalsbasis om te gaan fietsen of wandelen vanwege de verschillende wandel- en fietsroutes. Er is bovendien ook een laadpaal aanwezig voor elektrische fietsen zodat u als fietser of fietstoerist nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. 

Er is daarnaast een camperplaats in de buurt waar elektriciteit voorzien is. Ideaal dus om even een korte stop in te lassen. Ligt er een feest in ‘t verschiet? Moet u weldra een verjaardag of een andere feestelijke aangelegenheid organiseren? Neem dan zeker eens een kijkje op de pagina 'feesten'.

NEEM GERUST CONTACT OP

Als u nog vragen zou hebben over Hof van Eisterlee, aarzel dan niet om snel contact op te nemen met ons. Wij helpen u met plezier verder.

Reserveer nu online of via onderstaand telefoonnummer

Als u zich nog vragen zou stellen over de bereidingen en gerechten op de menukaart, dan loont het zeker de moeite om contact in Grobbendonk op te nemen met Hof van Eisterlee. U zult zo snel mogelijk worden verder geholpen.